Tips tijdens de date

Dating locaties

Zoals eerder aangegeven is de perfecte locatie een aspect dat jouw date kan maken of kraken. Zo wil je bijvoorbeeld niet uiteten gaan. Stel je voor, je gaat naar een mooi restaurant en nog voordat het voorgerecht is geserveerd ben je er al achter dat je totaal geen klik hebt met de persoon tegenover je. Dat is toch een scenario dat je wil voorkomen?

Fijne atmosfeer

In plaats van een dinertje of een bioscoopbezoek kun je beter voorstellen om samen naar dat leuke kroegje op de hoek te gaan. De fijne atmosfeer zorgt ervoor dat je op je gemak een gesprek kunt voeren zonder dat je verplicht bent te blijven als je het niet naar je zin hebt. Als het wel klikt kun je de date dan ook zo lang voortzetten als je wilt. Let er wel op dat het niet een kroeg is waar het enorm luidruchtig is, zodat je niet hoeft te schreeuwen om jezelf verstaanbaar te maken tegenover je date.

Het weer

We leven nog altijd in Nederland, het weer is niet te voorspellen. Hou er daarom rekening mee dat  als je een stuk gaat wandelen of bijvoorbeeld gaat picknicken het geen pijpenstelen regent. Vrouwen hebben het ook vaak kouder dan mannen. Mocht je met een vrouw op date gaan naar het terras als het wat frisser is dan wil je er zeer zeker rekening mee houden dat er een terrasverwarmer of heater in de buurt staat.

Als je je date niet op een interview wil laten lijken is het ook verstandig om naast elkaar te gaan zitten in plaats van tegenover elkaar. Op deze manier is de setting veel informeler en kun je lekker met elkaar kletsen en vragen stellen zonder dat het op een kruisverhoor gaat lijken.

Potentiële locaties

Dierentuin of pretpark

Dit is de perfecte locatie voor een first date. Op deze manier kun je beiden plezier beleven en je doet dit samen waardoor je je kunt focussen op degene met wie je een dagje weg bent.

Een strandwandeling

Als het weer het toelaat is ook het strand een perfecte locatie. Je bent lekker buiten en je kunt vrijuit praten waardoor je elkaar goed kunt leren kennen.